Maatregelen Corona virus (COVID-19)

In deze tijd van de Corona-pandemie hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om zo veilig mogelijk te werken, zowel voor uw als onze gezondheid. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging NVvP. Dit houdt het volgende in:

Kom niet naar onze praktijk indien u een van de volgende klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts (38 graden of hoger). Ook indien er iemand in uw familie ziek is, behandelen wij u niet. Een afspraak maken kan momenteel alleen telefonisch worden gemaakt en niet fysiek aan de deur om fysiek contact te beperken. Ook het gebruik van onze wachtkamer is beperkt voor alleen taxivervoer. Wij verzoeken daarnaast om zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen.

Bij aankomst in onze praktijk worden uw handen ontsmet met 70% alcohol. Komt u voor een voetbehandeling, dan hebben wij een protectiescherm tussen u en de pedicure/podotherapeut. Op deze wijze kan een voetbehandeling veilig worden uitgevoerd. Wij zijn uitgerust met een mondmasker, handschoenen en een jasschort. Wanneer wij de frees gebruiken, dan dragen wij ook een gezichtsbeschermer.

Komt u voor onderzoek en/of controle, dan kunnen wij u verzoeken een mondkapje te dragen. Indien u zelf geen mondkapje bij u heeft, dan is er in onze praktijk een mondkapje voor u beschikbaar. U kunt er goed door ademenen en verzoeken u deze de gehele behandeling te dragen.

Indien er vragen zijn over onze maatregelen, kun u ons ten alle tijden telefonisch hierover contacten. Wij staan u dan graag te woord. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0570 - 670053